contacteer mij

Amy Kuiper

Contact Form

Houd me altijd op de hoogte van nieuwe berichten of als je een vraag hebt. U bent van harte welkom om mij te volgen op twitter! Ik ben ook op Google en Twitter, als je wilt contact houden. Als u het moeilijk vindt om informatie te vinden op vazen, ik ben ook blij om een foto toe te voegen. Dit is een foto van een zeer oude vaas die ik heb uit mijn kindertijd, het is een van de oude vazen die ik thuis heb. Bedankt voor het controleren van mijn blog. Ik ben erg blij om al uw vragen te beantwoorden, u mij bereiken op : VaseVania

Vaas Vania

Hallo, mijn naam is Amy en ik ben hier om te praten over de wereld van vazen. Het gaat niet alleen over vazen, maar een geweldige manier om te discussiëren over andere decoratieve kunsten. Vazen zijn gemaakt van verschillende materialen.

Als u contact met mij wilt opnemen u mij vinden op Twitter hier.

Ik heb een kleine gids voor jullie allemaal te gebruiken als een startpunt om te beginnen. Ik zal dit bijwerken als ik meer info voor u te vinden. Het doel van dit artikel is om u een gids, zodat u ervoor zorgen dat u uw hand ophangen voor iets wat je gepassioneerd over. 1. Ga door alle andere sites die ik heb gekoppeld. 2. Lees meer over de projecten, hun voors / tegens, en de projecten die ik aanbeveel. 3. Bekijk deze geweldige blog die is geschreven door de grote Amy Kuiper: 4. Je leert zo veel dat je gebruiken voor je eigen vazen. Je leert hoe je de beste vaas vinden en leert alles over de beste materialen die je voor je vaas moet kiezen.

Onze openingstijden