Dit is hoe we testen

Amy Kuiper

Maar al te vaak maken mensen veronderstellingen over wat we eigenlijk doen als vaas-kopers, en het is belangrijk om dat te verduidelijken. Onze missie is om de best mogelijke vazen te vinden, en daarom stellen we onszelf vragen als:

Heb ik een ideale maat voor de vaas die ik wil kopen? Zit de vaas comfortabel op mijn tafel? Past de vaas in de muur? Het doel van deze blog is om informatie en inzicht te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in het maken van beter ontworpen, beter ontworpen vazen voor hun huizen. En om iedereen te laten weten wanneer we iets vinden dat kan worden verbeterd. Deze blog is voor vaas-kopers, evenals vaas-makers en DIYers, en iedereen die wil een beetje meer geïnformeerd over de wereld van vazen. En voor u, lieve lezers: Je maakt de wereld rond te gaan. We zijn er maar een klein deel van. We houden ervan om onze ogen open te houden voor nieuwe ideeën en ideeën in andere richtingen, dus als je voelt dat je iets te zeggen hebt over iets hier, of een opmerking hebt over alles wat we hebben geschreven, laat dan hieronder een reactie achter en deel je gedachten. En, als je van deze blog, kijk dan op de andere berichten op deze site.

De duurste vazen staan bovenaan deze pagina en onze meer betaalbare vazen onderaan. Als je niet zeker weet wat je wilt, neem een kijkje op de prijsklasse aan de onderkant van de pagina, of probeer het eens!

U zult merken dat er een aantal high-end vazen die worden vermeld als "erg duur", maar we hebben besloten om die uit te sluiten van de lijst om u aan te moedigen om er een te kopen.

Als u op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, wilt u misschien kijken naar een nieuwe vaas. De lijst van onze meest populaire items bevat ook een aantal van onze minder populaire items, dus je kan verbaasd zijn hoe goedkoop de "zeer dure" items zijn.

Wij zijn er voor u!

Vazen zijn net als elk ander product - we willen dat je er blij mee bent! Als je niet tevreden bent met iets wat je hebt ontvangen, stuur het terug en krijg een volledige terugbetaling - geen vragen gesteld! Klik hier voor een volledige lijst met objecten die we niet als retour accepteren.

Op het eerste gezicht kunnen de nieuwe vazen die je hier ziet gewoon elke oude vaas zijn die je eerder hebt gezien. Maar er is veel veranderd in de afgelopen 40 jaar sinds de vaas oorlogen begon: het gebruik van kleur en textuur, het veranderende gezicht van de markt, en de nieuwe soorten vazen die we gebruiken om ze allemaal te testen. De manier waarop vazen vandaag de dag worden gemaakt is het resultaat van tientallen jaren van wetenschap. Vanaf de vroegste dagen van de chemie, vazen werden gemaakt om lang genoeg duren om te worden gespeeld met, niet alleen gebruikt. Daarom gebruiken we zoveel tests om de kwaliteit van onze nieuwe vazen te bepalen en hoe ze presteren in onze laboratoria. Hier zijn enkele van onze favoriete tests, die u vinden aan de rechterkant van deze pagina.

Naast het testen op kleur en textuur, test het lab ook het glas in elk van onze nieuwe vazen op impact, oppervlaktespanning en chemische stabiliteit.