Ik gebruik mijn Kangertech Subbox mini voor 2 dagen de batterij vol is, maar bij het trekken komt niets?

Amy Kuiper

het is de top-fill en de bottom-fill zal het apparaat bij u te houden voor 2 uur op zijn hoogst. Daarom gebruik ik mijn Kangertech en het is zeer betrouwbaar. Maar als ik wil veranderen uit mijn verstuiver, kan ik het niet zelf doen, mijn vriend kan het niet veranderen en het kost meer tijd om dat te doen, kan ik niet naar huis gaan en hetzelfde doen. Wat kan ik doen?

Nou, ik kan mijn vriend vragen die met mij werkt op de site, maar ik ben bang dat als hij je antwoordt dat hij zal zeggen dat je het moet veranderen, het is niet mijn probleem. Ik denk dat het een goed idee is, maar om dat te doen moet hij ervaring hebben, hij moet een professional zijn.

Mijn vriend zegt dat als het niet werkt zal hij me bellen en hij zal proberen om het te repareren. Hij begrijpt echter niet dat het meer tijd kost om het te veranderen. Ik zeg dat hij zijn uiterste best moet doen om er zelf aan te werken. Maar hij heeft het zo druk dat hij dit niet doet. Op het einde zegt hij dat hij zal gewoon vragen me om hem een andere vaas van dezelfde ontwerper.

Dus ging ik naar de winkel om wat nieuwe vazen te halen en ik ben blij om te zeggen dat het heel goed is uitgepakt. Ik stuurde een foto van de vaas die ik kreeg. Dit is verbazingwekkend in vergelijking met Star Wars Verjaardagskaart En het ziet er echt mooi en is zeer elegant. Ik hoop dat het de moeite waard is wat ik ervoor betaald heb. En ja, het is een beetje duur. Maar de prijs die ik betaalde is echt de moeite waard. Nu moet ik een foto van een zeer mooie ook te sturen. Maar ik ben blij dat ik een vaas koop met een beetje zilver erin. Als je meer wilt lezen over mijn vazen ga dan naar mijn Etsy winkel.

Deze mooie vaas is gemaakt van een zeer kostbaar materiaal, zilver. Het zilver in de vaas is bijna onverwoestbaar. De vaas meet 40 cm x 34 cm, de bovenkant van de vaas is 2 cm dik. De vaas verkeert in zeer goede staat. Is er een gemeenschap rond vazen? Ik ben er zeker van dat de vaas zal worden bewaard voor vele jaren. Ik denk dat het metaal zal duren voor ongeveer 2,5 jaar op zijn hoogst. Het zal nog steeds een zeer mooie glans, want het is zeer kostbaar. Je zou het kunnen gebruiken als een geschenk of als decoratie. Het enige probleem dat ik heb is dat de vaas heeft een zeer klein gat in het midden. Als ik het gat zou vullen met zand zou het moeilijk worden om de vaas gesloten te houden. Ik denk niet dat ik in staat zal zijn om het terug te vullen met zand. Wat moet ik doen? Moet ik nieuwe vazen kopen? Hoeveel moet ik uitgeven? Het is heel moeilijk om vazen te vinden die 2,5 jaar meegaan. De enigen die ik heb gezien waren erg duur, en ik heb ze nooit gekocht. Als ik nog een vaas moest maken, zou ik een goedkopere moeten vinden. Ik weet dat ik de regels ga overtreden. Dit maakt het merkbaar effectiever dan vaas. Ik denk dat het niet uitmaakt.