Is een Vape (e-sigaret) zonder nicotine schadelijk?

Amy Kuiper

№! De nicotine in een e-sigaret is niet schadelijk en de e-sigaretten zijn gemaakt met schone materialen. Dit bericht legt de voordelen van nicotine in Vape en hoe de beste e-sigaret voor uw behoeften te kiezen.

Het is erg belangrijk om een nicotineoplossing te kiezen die geschikt is voor de vaas. De meeste e-sigaretten komen in een nicotine oplossing, maar er zijn vele andere nicotine oplossingen die u kiezen. Voor de toepassing van dit bericht, zal ik aannemen dat je een goed gevoel over het belang van de juiste opslag en nicotine, en we zullen deze informatie gebruiken om uit te vinden welke nicotine oplossing het beste voor u zal zijn. In deze post zullen we kijken naar vijf verschillende nicotine oplossingen en je zult zien wat ik denk.

1. Groene damp nicotine De eerste nicotineoplossing die u krijgen is groene damp. Dit is degene die we gebruiken in mijn studio. De damp is gemaakt met appelciderazijn, zuiveringszout, citroenzuur, natriumhydroxide en een beetje suiker. De smaak van de damp is echt leuk, en ik hou van de manier waarop het ruikt. Dit is al indrukwekkend, vergeleken met Ex Libris Stempel Je hebt nodig: 1 kopje water, 1 theelepel zuiveringszout (deze is verkrijgbaar bij elke health food winkel, denk ik) en 1 el azijn. Bovendien is Leer Stempel een testrun waard. Meng het hele ding samen en laat het zitten voor een tijdje totdat het dikker een beetje. Nu moet je het hele mengsel in een kleine container gieten. U gebruik maken van een kopje, een tupperware, een tupperware en een Tupperware container, of u zelfs gebruik maken van de kleine glazen potten die worden geleverd met de meeste vazen. Dit is een recept dat ik heb in mijn "keuken" die ik heb gebruikt vele malen. En ik heb veel partijen te verkopen aan vrienden of aan een galerie die ik samen ben. Als je je eigen vazen wilt verkopen, moet je een beetje verder gaan. Overweeg een vergelijking van Verjaardagskaart 30 Jaar. Als u een Tupperware container die vazen houdt (maar niet vazen die meer dan 1/2 kopje van uw mengsel kan houden) en die container is bijgevuld met uw mengsel, u gewoon vullen die container met water en giet uw mengsel op de Tupperware container om de Tupperware te vullen. Om het makkelijker voor u, heb ik een link naar de instructies van de Tupperware voor het maken van de mix voor dit recept. Ik heb ook een video van het recept in actie. Om je eigen mix te maken, hoef je alleen maar je water, suiker, gist en specerijen te mengen en dan 15 minuten te laten zitten (zodat het samen komt in een dikke siroop). Giet dit vervolgens in uw Tupperware-container.

Hoe de ingrediënten te gebruiken De volgende instructies zijn afkomstig van de website van een Duitse website genaamd Vectura.