Japanse vaas stempel - welk merk is dit? ? We hebben een Japanse vaas, maar we weten niet van welk bedrijf het is?

Amy Kuiper

"Het is geen vaas, het is een vaasstempel, maar de vaas komt uit een zeer oude winkel, dus ik kan je de exacte naam niet vertellen". Als een klant me vraagt om een specifieke Japanse vaasstempel, zeg ik hem altijd: "het is een vaasstempel", niet wetende dat hij de verkeerde vraag stelt. Als hij me vraagt "Ik denk dat dit uit een winkel genaamd 'Gakki' of misschien een winkel genaamd 'Ryukyu'?" Ik zeg altijd: "Gakki, of misschien Ryukyu". Wat voor winkel is 'Gakki'? Is het het soort winkel dat Chinese vazen verkoopt, of is het een Italiaanse winkel die Japanse vazen verkoopt? Misschien is het de winkel waar je een hele winkel van Japanse vazen kopen. Ik weet het echt niet. Ik weet niet waar 'Ryukyu' is. Maar ik zou hem graag op een dag ontmoeten, maar tot die tijd zal ik altijd zeggen: "Gakki", en ik zal altijd Chinese vazen kopen. Kan ik al mijn items naar het Park Stadium bij Amazon sturen?

Hoe zit het met jou, wat zijn je eerste gedachten als je een vaas ziet? Zoek je ernaar, of probeer het uit te zoeken? Als u een google zoeken over het onderwerp, vindt u dat veel sites hebben zeer gedetailleerde beschrijvingen van vazen. Als je een vaas vindt, heb je er dan een goede mening over? Ziet het eruit als een vaas die je zou willen kopen? Heeft u een foto van een vaas om er een beter beeld van te geven? Zo niet, wat zou je eerste indruk ervan zijn? Ik vind de meeste Chinese vazen zijn erg mooi. Ze komen in een paar stijlen, waaronder porselein en porselein-geïnspireerde porselein, maar de meest voorkomende zijn de porseleinen. Deze zijn erg mooi, ze kunnen een heleboel dingen te houden, en er is weinig tot geen decoratie op hen, en de materialen die worden gebruikt om ze te maken zijn vrij goed. Er zijn een heleboel Chinese vazen die er op de markt en als je een vaas die ziet er interessant uit, aarzel dan niet om te proberen en te kopen. Ze zijn over het algemeen goedkoper dan wat de meeste mensen kunnen kopen in een winkel. Chinese vazen zijn vaak te vinden in China of Hong Kong, en ze zijn niet zo moeilijk te vinden als je zou denken. In feite zullen veel mensen in China en Hong Kong Chinese vazen kopen. Als u wilt weten een beetje meer over Chinese vazen, adviseer ik het lezen van deze twee berichten: De geschiedenis van de Chinese vazen door David M. Bekijk ook het testrapport vaas Test.