Kan ik al mijn items naar het Park Stadium bij Amazon sturen?

Amy Kuiper

Nee, want ik weet dat Amazon nooit zal weten dat ik veel informatie heb gegeven. Maar ze zijn nieuwsgieriger.

Soms moet ik ze helpen met een fout. Ze zijn erg dankbaar. Ik wil hen bedanken voor de gelegenheid en voor het delen van hun liefde voor vazen. Mijn eerste post zal gaan over mijn favoriete vazen. Dit zijn de meest gebruikte vazen, maar ook de meest betaalbare. Ik hou van deze vazen, maar om wat voor reden ik niet graag ze heel vaak. En dat is het probleem met vazen. Ze zijn mooi, mooi en mooi. Maar soms zijn degenen die je wilt moeilijk te vinden. En als je ze wilt, weet je niet altijd zeker of je genoeg geld hebt om ze te kopen. Dit maakt dit artikel heel anders dan andere producten zoals Ring Deurbel Aansluiten. Soms zijn ze niet beschikbaar in uw land, zelfs als ze duur zijn. En soms is er een evenement waar de vazen die u wilt zijn niet beschikbaar. Of soms krijg je een slechte deal en uw budget zal worden beperkt. Of soms weet je niet zeker wat de juiste vaas voor je is. Daarom ben ik hier om u te helpen een vaas te vinden die bij u past, uw budget en uw smaak.

Wat is mijn budget?

Dit is het aantal dollars dat ik bereid ben uit te geven aan een vaas. In tegenstelling tot Tafelloper Paars, kan het merkbaar nuttiger zijn als gevolg. Dit omvat het kopen van de werkelijke vaas (die ik zal lijst aan het einde van dit bericht, samen met een foto van het), de vaas wrap, de container (de ene op mijn foto is een beetje groter dan deze, en je zien dat het is gebroken met een schroevendraaier om het bij elkaar te houden) en iets anders. Dit is meestal een vrij eerlijke schatting van hoeveel ik zou uitgeven aan een enkele vaas. Dat gezegd zijnde, ik weet dat veel mensen krijgen veel meer uit hun vazen dan ze denken, dus als uw budget is erg laag, overweeg dan gewoon het optellen van de vazen die u gekocht in het verleden.

Wat is mijn stijl?

Ik denk dat ik mezelf vrij typerend zou vinden voor wat de vaasliefhebber wordt genoemd. Mijn favoriete vazen (nou ja, andere dan mijn twee grote vazen) zijn vrij standaard. Ik heb niet zelf heel veel echt fancy vazen en de meeste van degenen die ik zelf zijn echt vrij eenvoudig. Bekijk de vergelijking Ring Deurbel Klantenservice. Maar, ik hou van vlakte, dus dat maakt niet echt veel van een verschil! Ik heb een enorme collectie van eenvoudige vazen en degene die ik zou noemen mijn "meesterwerk" is een vaas genaamd de "Pantaloon", die ik kocht als een kerstcadeau voor mezelf een paar jaar geleden. In vergelijking met vaas kan dit merkbaar effectiever zijn. In het, ik heb een heleboel eenvoudige patronen met veel kleuren die ik denk dat zou er echt geweldig samen met een andere vaas, maar dat is voor een andere post. In ieder geval, mijn stijl is vrij standaard en ik over het algemeen te houden aan duidelijke, neutrale kleuren, maar ik ben ook erg kieskeurig over wat ik bezit, en ik vind het leuk om nieuwe en interessante manieren om ze te gebruiken te vinden! Dus, als je een specifieke stijl of kleur in gedachten hebt, dan is deze blog misschien voor jou!

Ik ben geen vaas blogger, maar hoe zit het met de rest van mijn blog?

Nou, ik schrijf graag over andere dingen ook, dus als je suggesties hebt over alle dingen die ik zou moeten schrijven over of moet op zoek naar, laat het me weten! Maar, meestal wat ik hier doe is blog over mijn spullen, en ik denk dat dat het zo'nal!

Mijn andere interesses, hobby's en passies:

Hobby's: Ik heb een kleine interesse in fotografie en dergelijke (dus, vrij casual, en vooral gericht op landschap en kleine portretten). Ik ben geen grote fan van iets "video game", maar ik ben eigenlijk heel comfortabel met dat spul.