Over mij

Amy Kuiper

Mijn vader vertelde me altijd dat bloemen gebruikt konden worden om te genezen, te beschermen en lief te hebben. En dus geloof ik dat alle dingen in de natuur op de een of andere manier moeten worden gebruikt en het is aan ons om ze te gebruiken op een manier die het beste is voor ons.

We hebben altijd bloemen gebruikt om liefde en geluk te uiten en we weten dat bloemen kunnen worden gebruikt voor genezing, bescherming en om te genezen. Dit is wat ik met jullie wil delen. Gelieve te delen met uw familie, vrienden, uw collega's en iedereen die zou kunnen profiteren van deze. Deze blog gaat over onze collectie van mooie bloemen, en hoe we ze gebruiken in een gezonde, liefdevolle en liefdevolle manier. Ik hoop dat de informatie in zal nuttig zijn voor u in uw persoonlijke of professionele leven. Ik zou graag van je horen.

Ik heb veel ervaring omdat ik al sinds mijn jeugd vazen maak. Ik experimenteer graag en maak vazen voor iedereen, van studenten, kunstenaars en gezinnen. Ik neem een pauze van vazen, want ik hou van vazen. Ik hou van schilderen, schrijven en dingen maken. Ik zou graag meer tijd besteden aan die dingen, maar vanwege mijn drukke leven heb ik misschien niet die tijd. Ik sta open voor elke vorm van kunstadvies van jou. Ik hoop dat je mijn foto's leuk vindt! Als je wilt dat ik je schilderij schilder, laat het me dan weten. Ik sta open voor commissies, zie mijn andere stukken. Ik ben een vrijwilliger en zou graag in staat zijn om een deel van het geld dat ik verdien te doneren aan een goed doel. Ik wil ook graag helpen op vele meer manieren! Ik hou ook van het maken van dingen en sta open voor het leren van nieuwe dingen, ik heb altijd nieuwe ideeën die ik leuk vind.

Mijn motto is dat ik nergens over heb en dus ben ik in staat om dingen aan u uit te leggen op een manier die u begrijpt. In feite ben ik eigenlijk meer geïnteresseerd in het delen van deze kennis met u dan ik ben in het maken van mijn eigen vazen.

Maar geloof me niet op mijn woord. Vraag het aan iedereen en ik zal je laten zien hoe. Maar in het geval dat u nodig hebt om op te frissen op het onderwerp, wilt u misschien de volgende links te controleren: Ik word vaak gevraagd waarom ik nog nooit foto's van mijn vazen heb geplaatst of waarom ze niet komen met alle details die ik heb geschreven over hen. Hier is een paar redenen: Als je kijkt naar de vaas of het ontwerp aan de zijkant, het is niet echt zo spannend voor je.

Mijn Ebook, dat heet De Vaas en de Ooi, zal worden gepubliceerd in mei 2016, dus de blog zal worden voor een tijdje!

Ik ben erg benieuwd naar de rol van witte vaas. Is het mogelijk om er zelf een te maken? En meer, hoe doe je dat?

Dit is echt fascinerend. Ik speel de laatste tijd veel met witte vaas, en toen ik de kans kreeg om mijn eigen witte vaas te maken, werd ik er verliefd op. Het proces voor het maken van een witte vaas is vrij eenvoudig en omvat slechts 3 ingrediënten: water, bloem en zand. Het eindresultaat is vrij uniek en interessant. Een van mijn favoriete witte vazen is deze gemaakt door Marie-France Bouchard in het Museum of Modern Art in New York:

Als beginnend maker probeerde ik mijn witte vazen te maken met de methode die in de 19e eeuw al populair was: met behulp van een houten plank om je vaas plat op te leggen.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is voor decoratieve en functionele items. Ik maak al 15 jaar decoratieve items, maar ik weet niet veel over vazen, behalve wat ik op Pinterest heb gezien. Ik besloot om een nieuwe site te openen, want ik heb een nieuwe website die ik wil samenstellen.

Ik hoop dat je de site leuk vindt. Ik ben nog aan het leren, dus opmerkingen worden aangemoedigd.

Ik ben een beginner in mijn eigen vak en kan niet lijken te houden mijn vaardigheden up. Maar ik doe het, en ik vind het geweldig! Mijn eerste vaas was de "Eten" vaas, gemaakt van een plastic taart lade. De eerste was echter een stuk uitdagender dan de andere. Ik moest een stuk rood fluweel snijden met een schaar, met behulp van een klein rond bestand. Ik moest alle overtollige stof wegkrimpen. Ik gebruikte een zeer fijn bestand, en ik ben niet een pro op dat (maar ik deed iets verkeerd), maar ik was in staat om het uit te snijden zeer schoon, ook al waren de randen niet perfect recht.